JUDEȚUL  IAȘI

MUNICIPIUL PAȘCANI

Nr. 6415/26.03.2021

 

ANUNȚ

DEZBATERE PUBLICĂ

 

A PROIECTULUI BUGETULUI DE VENITURI ȘI CHELTUIELI ȘI A PROGRAMULUI OBIECTIVELOR DE INVESTIȚII, CU FINANȚARE DE LA BUGETUL LOCAL ȘI ALTE SURSE DE FINANȚARE ALE MUNICIPIULUI PAȘCANI PE ANUL 2021

 

Municipiul Pașcani, cu sediul în Pașcani, str. Ștefan cel Mare, nr. 16, județul Iași anunță publicul interesat asupra organizării dezbaterii publice a Proiectului Bugetului de venituri și cheltuieli și a programului obiectivelor de investiții, cu finanțare de la bugetul local și alte surse de finanțare ale municipiului Pașcani pe anul 2021.

                           

Dezbaterea publică va avea loc în data de 05.04.2021, ora 10:00, în Sala multifuncțională a Municipiului Pascani.

 

La sedința publică ce va avea loc la sediul Municipiului Pașcani pentru dezbaterea publică a proiectului de buget  sunt invitați să participe, în limita locurilor disponibile din sala multifunctională cu respectarea măsurilor care se aplică pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, toți cei interesați: cetățeni, persoane fizice și juridice, organizații ale societății civile, organizații neguvernamentale,  reprezentanți ai instituțiilor publice interesate.

Proiectul bugetului însotit de anexele aferente au fost afișate pe site-ul institutiei: www.primariapascani.ro , secțiunea Transparență decizională  și la sediul Primariei Municipiului Pascani, din  str. Stefan cel Mare nr.16  în data de 22.03.2021.

Precizăm totodată că recomandările pe marginea proiectului de buget se primesc la sediul Municipiului Pașcani – Registratură sau în format electronic pe adresa de e-mail:office@primariapascani.ro, până  pe  data de 06.04.2021.

Persoanele interesate se pot înscrie în vederea luării cuvântului în cadrul sedintei la sediul Municipiului Pașcani – Registratură.

Pentru detalii vă rugăm să consultați agenda sesiunii de dezbatere.

 

 

 

PRIMARUL MUNICIPIULUI PAȘCANI

PINTILIE MARIUS-NICOLAE

 

 

 

Întocmit

Consilier Novac Ema-Roxana

 

Descarcă fișierele atașate


Close Search Window