Primaria Pascani

Sedinta extraordinara 18.03.2019

Ordinea de zi

Minuta sedintei

Proces verbal

 

Proiect de HOTARARE privind aprobarea documentației tehnico-economice Studiu de Prefezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții: ”Trecerea de la sistemul centralizat de alimentare cu căldură și apă caldă la sistem de încălzire și preparare apă caldă cu centrală termică cu funcționare cu gaze naturale”, Colegiul ”Mihail Sadoveanu”, municipiul Pașcani, județul Iași – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea documentației tehnico-economice Studiu de Prefezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții: ”Trecerea de la sistemul centralizat de alimentare cu căldură și apă caldă la sistem de încălzire și preparare apă caldă cu centrală termică cu funcționare cu gaze naturale”, Liceul ”Miron Costin” – municipiul Pașcani, str. Izvoarelor nr. 11, jud. Iași și Colegiul ”Unirea” – municipiul Pașcani, str. Ceferiștilor, nr. 3, județul Iași – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea documentației tehnico-economice Studiu de Prefezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții: ”Trecerea de la sistemul centralizat de alimentare cu căldură și apă caldă la sistem de încălzire și preparare apă caldă cu centrală termică cu funcționare cu gaze naturale”, Liceul Tehnologic Economic”Nicolae Iorga”, str. Eugen Stamate, nr. 12, municipiul Pașcani, județul Iași – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea documentației tehnico-economice Studiu de Prefezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții: ”Trecerea de la sistemul centralizat de alimentare cu căldură și apă caldă la sistem de încălzire și preparare apă caldă cu centrală termică cu funcționare cu gaze naturale”, Liceul Tehnologic ”Mihai Busuioc”, str. Aleea 22 Decembrie, municipiul Pașcani, județul Iași – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea documentației tehnico-economice Studiu de Prefezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții: ”Trecerea de la sistemul centralizat de alimentare cu căldură și apă caldă la sistem de încălzire și preparare apă caldă cu centrală termică cu funcționare cu gaze naturale” – Grădinița cu Program Prelungit nr. 3, str. Izvoarelor, nr. 14, municipiul Pașcani, județul Iași – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea documentației tehnico-economice Studiu de Prefezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții: ”Trecerea de la sistemul centralizat de alimentare cu căldură și apă caldă la sistem de încălzire și preparare apă caldă cu centrală termică cu funcționare cu gaze naturale” – Grădinița cu Program Prelungit nr. 4, str. Kogălniceanu, nr. 2, municipiul Pașcani, județul Iași – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE Privind aprobarea documentației tehnico-economice Studiu de Prefezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții: ”Trecerea de la sistemul centralizat de alimentare cu căldură și apă caldă la sistem de încălzire și preparare apă caldă cu centrală termică cu funcționare cu gaze naturale” – Grădinița cu Program Normal Nr. 6 – Corp B – parter – Esplanada, str. Cuza Vodă, municipiul Pașcani, județul Iași – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea documentației tehnico-economice Studiu de Prefezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții: ”Trecerea de la sistemul centralizat de alimentare cu căldură și apă caldă la sistem de încălzire și preparare apă caldă cu centrală termică cu funcționare cu gaze naturale” – Primăria ”Veche”, municipiul Pașcani, str. Ștefan cel Mare, nr. 7, județul Iași – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea documentației tehnico-economice Studiu de Prefezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții: ”Trecerea de la sistemul centralizat de alimentare cu căldură și apă caldă la sistem de încălzire și preparare apă caldă cu centrală termică cu funcționare cu gaze naturale” – Sediu Finanțe Publice Locale, municipiul Pașcani, str. Ștefan cel Mare nr. 14, bloc D1 – Parter și Mezanin, județul Iași – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea prelungiri valabilitatii PLANULUI URBANISTIC GENERAL AL MUNICIPIULUI PASCANI JUDEȚUL IASI și REGULAMENTULUI LOCAL DE URBANISM aprobat prin HCL 49/2009, până la aprobarea noului Plan Urbanistic General al Municipiului Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

PROIECTE SUPLIMENTARE

Proiect de HOTARARE privind acordarea mandatului special in vederea initierii procedurii de insolventa a Regiei Autonome de Gospodarie Comunala si Locativa Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

Arhive lunare