Primaria Pascani

ANUNT – participare concurs

ANUNŢ CONCURS,

 

Primăria Municipiului Paşcani, cu sediul în Paşcani, judeţul Iaşi, Str. Ştefan cel Mare, nr. 16, organizează concurs de recrutare în data de 25.10.2017 la ora 10,00 – proba scrisă şi în termen de maxim 4 zile lucratoare de data susţinerii probei scrise interviul pentru ocuparea postului contractual vacant de muncitor necalificat, treapta I, în cadrul Serviciului Administraţia Pieţelor.

Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul instituţiei în termen de 10 zile lucrătoare de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României, partea a III-a (până la data de 13.10.2017 inclusiv, ora 15,30).

Dosarul de înscriere la concurs trebuie să conţină în mod obligatoriu documentele prevăzute la art. 6  din H.G. nr. 286/2011, cu modificările şi completările ulterioare.

     Condiţii de participare la concurs:

-studii generale;

– vechime în muncă: minim 1 an.

Condiţiile de desfăşurare a concursului, condiţiile de participare la concurs şi bibliografia stabilită se afişează la sediul instituţiei şi pe site-ul  www.primariapascani.ro.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0232/762300, interior 111-  compartiment Management Resurse Umane.

 

Citeste anunt

Arhive lunare