Primaria Pascani

ANUNT – in atentia reprezentantilor asociatiilor de proprietari si scarilor de bloc

A N U N T

In atentia reprezentantilor asociatiilor de proprietari si scarilor de bloc

 

Primaria Municipiului Pascani pune la dispozitia asociatiilor de proprietari/locatari  hipoclorit de sodiu, pentru dezinfectarea pardoselilor, respectiv a spatiilor comune din scarile de bloc.

Substanta este disponibila in bidoane de 5 litri, in concentratie de 0,1%, si va fi distribuita la cererea reprezentantilor legali ai asociatiilor de proprietari care vor raspunde de buna gestionare a acesteia.

Solicitarile pot fi transmise, pana pe data de 13.05.2020, in scris, pe adresa de e-mail: registratura@primariapascani.ro sau posta, si telefonic la nr. de telefon 0232-762300, int.112, precizand informatii cu privire la numarul de scari aflate in administrare.

In cazul scarilor de bloc unde nu exista asociatii de proprietari, solicitarile pot fi transmise numai in scris de catre un reprezentant de scara si vor fi insotite de  o copie dupa actul de identitate al solicitantului.

Dupa prelucrarea si centralizarea cererilor, solicitantii vor fi informati cu privire la conditiile de livrare a substantei.

Hipocloritul este o substanta pe baza de clor si sodiu, utilizata ca agent in procesul de tratare a apei potabile si industrial. Concentratia in care este livrata substanta nu implica luarea unor masuri speciale de protectie, insa se recomanda evitarea contactului cu ochii sau ingerarea acesteia.

Mentionam ca hipocloritul de sodiu a fost pus la dispozitia autoritatii locale de catre operatorul S.C. APAVITAL S.A., iar informatiile referitoare la aceasta substanta au fost preluate de pe site-ul:www.apavital.ro.

 

Arhive lunare