Primaria Pascani

ANUNT – In atentia proprietarilor/asociatiilor de proprietari si locatari

A N U N T

In atentia proprietarilor / asociatiilor de proprietari si locatari

 

Primaria Municipiului Pascani informeaza cetatenii ca potrivit HCL nr.100/2008 privind modificarea si completarea HCL nr.30/2002 privind gospodarirea si mentinerea curateniei in municipiul Pascani, detinatorii cu orice titlu de bunuri imobile, persoane fizice sau juridice, au obligatia sa indeparteze zapada si gheata din dreptul imobilelor in care locuiesc sau pe care le folosesc in alte scopuri imediat dupa depunere sau pana la ora 10.00 dimineata.

            De asemenea, acolo unde la parterul imobilelor isi desfasoara activitatea agenti economici, obligatiile prevazute mai sus revin acestora pe toata durata programului de functionare. In restul timpului aceasta obligatie revine asociatiilor de proprietari/locatari, respectiv locatarilor.

            Totodata, pentru a preveni producerea accidentelor, cetatenii sunt rugati sa indeparteze turturii care se formeaza la nivelul acoperisurilor si a burlanelor.

Mentionam ca, potrivit HCL nr.100/2008 nerespectarea prevederilor legale constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda cuprinsa intre 150 lei si 300 lei.

 

 

 

     PRIMAR,

     Ing. Dumitru Pantazi                                          

 

Compartiment Asociatii de Proprietari,        

 Insp. Mihaela Cojocariu

Arhive lunare